R2 Dag8 – Träff med Eliten

Tog det lugnt större delen av dagen. Skulle inte komma iväg mer på ett tag då mitt regionen runt månadskort gått ut och jag inte ämnar köpa nytt just nu åtminstone. Nöjd med köpet. Fått se en hel del jag inte sett förr i mina turfäventyr och lärt mig hur regionen ligger.

Mot kvällningen så kände jag att det ändå var dags för en Stenungsundsrunda. Flopflex och stenta hade varit igång ett tag så tänkte att vid tiden jag kommit till eller i alla fall gjort klart de två zonerna i öster (varför vill jag säga norr) så skulle de nog vara trötta o klara för dagen om jag alls orkade göra fler än de två denna dag.

Det blev som så att jag inte hade någon lust att gå upp för de branta backarna tillbaka hem utan tog vägen runt mot SneezeNose / Nösnäs istället. Lustigt hur många ställen man aldrig får se ens av sin egen stad om man inte går runt lite extra. Detta var ett sådant område för mig.

När jag närmade mig Nösnäs så såg det ut som att Flopflex varit där rätt nyss och jag kom i bra tid för att rensa upp stan men Flopflex var i själva verket kvar vid zonen så fick träffa både honom och stenta som gjort livet “komplicerat” i Stenungsund men också mer actionfyllt. Pratade på en trevlig stund där medan min blocktid gick ut istället för tvärtom. Kunde inte vänta på all blocktid i alla fall så gick vidare till de centrala delarna och fick uppleva en blockad zon i Stenungsund för första gången vad jag kan minnas. Badplatsen Bathview i Oktobermörkret ännu en gång…

Blev en rask promenad till busstationen innan jag slutade Turfet för dagen. En nedrans bilturfare snodde hela Kungsbacka senare på kvällen. Han var uppe kl 22 vid alla trapporna i Tölözone. Verkar lite dumt.

Brorsan körde hela 8 timmar i Göteborg vad jag förstod. Starkt jobbat.

31k, 14z, +23 pph

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s